woensdag 29 juli 2009

Hoeveel voor dat hondje met de vijf poten?


Een goede ziel heeft een hondje met vijf poten gered van een triestig leven in een rariteitenkabinet op Coney Island (New York), door meer te bieden: bijna 3.000 euro.

De puppy was eigenlijk al beloofd aan iemand anders die ook al een voorschot van ongeveer 1.000 euro had betaald. Maar toen Allyson Siegel uit Charlotte vernam wat de bedoeling was, wist ze dat ze enkel de arme hond kon redden door geld op tafel te leggen. En dat deed ze.

Precious werd geboren met een vijfde poot, die uit haar maag komt en tussen haar achterpoten hangt. De extra poot heeft zes tenen. De bedoeling was dat Precious naar het "Freaks of Nature" museum zou verkassen, waar ze al de koe met de twee hoofden Nosey Rosey en de Siamese schilpadden Pete and Repeat hadden...
De pup ontsnapte dus aan dit lot en kreeg van haar baas de nieuwe naam Lily. Ondertussen werd de vijfde poot al operatief verwijderd. Op de vraag of ze 3.000 euro niet wat veel vond voor een puppy, zei Allyson: "Ik vond het een normale puppy en ik wou hem een goed leven bieden."

Geen opmerkingen:

Een reactie posten