vrijdag 3 april 2009

Anti Broodfok Actie klaagt mistoestanden aan


Geboren worden om geld te verdienen voor een ander. Opgesloten en geïsoleerd van de wereld. In een koude, kille en liefdeloze omgeving. Kleintjes op een wereld zetten die je zelf nooit te zien krijgt. Totdat je lichaam helemaal uitgeteerd is. Daarna de schedel ingeslagen worden. Of – als je geluk hebt – een verlossend spuitje krijgen.

Een broodfokker fokt honden met maar één doel voor ogen: zoveel mogelijk geld verdienen in een zo kort mogelijke tijd. Dit gaat vaak ten koste van de fysieke en mentale gezondheid van de pups die hij verkoopt. De Anti Broodfok Aktie wil deze mistoestanden aanklagen.

Op www.hondenvrienden.be werd deze week een aprilgrap uitgehaald, die een duidelijke boodschap de wereld instuurt. Als je surft naar www.hondenpups.be kom je op een website uit van een fake hondenkwekerij met allemaal fake info.Van het moment dat je overtuigd bent van een aankoop en je klikt op de acties, krijg je uitgebreide informatie over impulsaankopen en dus ook broodfok.

Steun dit initiatief en ga ook eens kijken op www.broodfok.be. Promoot de link en stuur hem door naar al je vrienden hondenliefhebbers. Heb je zelf ervaring met broodfokkers? Stuur je verhaal en foto's naar www.broodfok.be. Saartje Vandendriessche (foto), omroepster op Eén, is meter van ABA.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten