donderdag 23 april 2009

Dierenbeul (12) betrapt op video

We zouden een aparte blog kunnen bijhouden met alleen maar berichten, van over de hele wereld, over bijtincidenten met kinderen. Helaas zijn het niet altijd de kinderen die het kansloze slachtoffer zijn...

In Engeland is grote opschudding ontstaan over een video waarop een 12-jarig meisje een kwartier lang een hond mishandelt tijdens het uitlaten. Op de beelden is te zien hoe de scholiere de spaniel Jasper lange tijd slaat en schokt. Ze gaat ook nog met een voet op zijn staart staan terwijl ze met haar andere voet blijft schoppen.

Het 60-jarige baasje van Jasper kreeg tranen in zijn ogen toen hij het gruwelijke filmpje zag. Ray Green is slecht ter been en had zijn trouwe viervoeter meergegeven aan de dochter van een vriend om uit te laten.

Ook de familie van het meisje is in shock. Haar ouders dachten dat ze een dierenliefhebster was. "We wilden zelfs een puppy voor haar kopen. Maar dat gaat uiteraard niet door", aldus haar vader. "We zullen haar hard straffen".

De beelden werden gemaakt door een buurman. Hij woont naast het uitlaatveldje en had al vaker gezien dat de Britse scholiere niet al te vriendelijk voor dieren was. "Als bewijs heb ik daarom alles gefilmd. Ze zou eigenlijk tien jaar achter de tralies moeten. Je moet er niet aan denken dat ze over een paar jaar op een baby gaat passen", aldus de man.

Klik hier voor de beelden.
(via: De Telegraaf)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten